Over foodmaster Vleuten

ons verhaal

Welkom bij Foodmaster Vleuten

Het adres voor de lekkerste snacks, burgers en frites. Maar ook voor een vers getapt ijsje ben je bij ons aan het juiste adres.

Foodmaster Vleuten vind je centraal in het centrum van het gezellige Vleuten. Heb je eens trek in een uitgebreide lunch, een lekkere snack of gewoon even makkelijk maar heerlijk eten bestel dan je favoriete Foodmaster gerecht bij Foodmaster Vleuten. De oer-Hollandse frituurcultuur zit in ons bloed, hierdoor vind je bij ons een groot assortiment met de lekkerste snacks. Foodmaster is nou eenmaal de Lekkerste sinds vroeger. En heb je iets te vieren dan maakt onze borrelschaal met diverse minisnacks jouw borrel helemaal compleet. Een absolute aanrader is de hete kip en onze huisgemaakte satésaus, dit is ook onze persoonlijke favoriet en moet je echt eens proberen.   

Het maakt ons blij dat we zo vaak veel bekende gezichten terugzien in onze cafetaria, ze komen dan hun favoriete Foodmaster gerecht afhalen of bestellen het om bij ons op te eten. Inmiddels kennen de bezoekers ons en wij kennen hen, soms hoeven we niet eens om hun bestelling te vragen.  

Vanaf het voorjaar geniet je bij Foodmaster Vleuten van huisgemaakt ambachtelijk schepijs in diverse smaken. Kortom, voor de Lekkerste snacks, burgers en frietjes ben je van harte welkom bij Foodmaster Vleuten.  

Lees meer

“Wij bewijzen dat kwaliteit, vriendelijke service en snelheid perfect samengaan, proef het zelf bij Foodmaster Vleuten” 

Onze kernwaarden

de frituurcultuur zit in ons bloed

Het product moet altijd lekker zijn. Daarom werken we uitsluitend met A-merken. De combineren we met versproducten van topkwaliteit. De verrassende smaakcombinaties maken bij Foodmaster het verschil.
 

Gemak dient de mens, daarom bestel je bij Foodmaster altijd lekker snel. 

Bij Foodmaster proberen we jouw bestelling altijd zo snel mogelijk klaar te maken.

accordion